Beveilig uw bedrijf met een goed sleutelplan

By | augustus 9, 2017

Een sleutelplan is een handig systeem vooral als je deuren hebt in een pand die gecombineerd gesloten moeten worden. Een uniek systeem die makkelijk te gebruiken is en je zoveel geld en stress bespaart. Wij behandelen hier de 4 sleutelplannen van deurplus, een bedrijf die veiligheid kan garanderen.

Hoofdsleutelsysteem

Met een hoofdsleutel systeem maak je zowel je huisdeuren open als de deur van je bedrijf of pand waar je werkt als eigenaar. Let wel dat betekent helemaal niet dat de sleutels die je werknemers krijgen dat zij daarmee ook toegang hebben tot uw woning. Hun sleutels kunnen alleen de deuren openen van het pand of bedrijf, meer niet.

Centraalsluitingsysteem

Een sleutelplan die je heel handig kunt gebruiken bij een appartementencomplex is het Centraalsluitingsysteem. Met dit systeem is geen hoofdsleutel nodig, want de huurders hebben dan allemaal toegang tot een bepaalde ruimte met hun eigen sleutels.

Generaalhoofdsleutelsysteem

De Generaalhoofdsleutelsysteem bedient alle cilinders/deuren in een pand en de hoofdsleutels hebben in dit geval toegang tot afzonderlijke cilinders. Met de hoofdsleutels kun je dus geen deuren open maken die je wel zou kunnen openen krijgen met een Generaalhoofdsleutelsysteem

Gecombineerde sleutelplannen

Gecombineerde sleutelplannen kun je zelf combineren net als bij de Generaalhoofdsleutelsysteem. Je kunt in dit geval je eigen combinaties en structuren maken die allemaal uniek zijn op hun eigen manier. Je geeft rechten aan mensen die het verdienen en die het nodig hebben.

Dit waren de 4 sleutelplannen die deurplus te bieden heeft aan zijn klanten. Het is nu alleen overwegen en contact opnemen met deurplus om te kijken welke sleutelplan het best bij jou en je pand zal passen.