Een helikoptervlucht maken met je personeel

By | juli 13, 2017

Is het tijd geworden om een bedrijfsuitje te organiseren? Wellicht dat je op het internet aan het zoeken bent wat nu een geschikt uitje is voor je personeel. Heb je wel eens aan een helikoptervlucht gedacht? Het is wellicht niet de eerste mogelijkheid die in je op opkomt als je een personeelsuitje moet organiseren. Maar het is wel een super leuke en ook een realistische mogelijkheid. Heel je bedrijf tegelijkertijd meenemen in een helikopter gaat natuurlijk niet. Maar er kan wel af- en aan gevolgen worden. Hieronder vertellen we graag meer over de mogelijkheden van een personeelsuitje als helikoptervlucht.

Waarom een helikoptervlucht als personeelsuitje?

Omdat je nu eenmaal veel meer kunt zien van elk object dat aan de grond is. Je kunt bijvoorbeeld, de steden allemaal van bovenaf bekijken Utrecht, Amsterdam, Maastricht, Zwolle, noem maar op. Je krijgt een veel beter beeld van die stad, de infrastructuur, de prachtige gebouwen, als u ze vanuit een helikopter bekijkt. Dat is natuurlijk helemaal geweldig voor je personeel.

De droom van jepersoneel om een helikoptervlucht te maken, kan gerealiseerd worden. Er zijn diverse mogelijkheden voor bedrijven die hun personeel een helikoptervlucht willen aanbieden. Zo kun je bijvoorbeeld er voor kiezen om de heel dag een helikopter te huren, maar het is ook mogelijk om bij een evenement een aantal vluchten af te nemen. Voor iedere wens, kan er een passend pakket op maat worden gemaakt.

Helikoptervluchten bestellen

Ben je overtuigd? Kies dan voor helikoptervlucht bestellen bij 123helikoptervluchten.nl. Dit is een jong en energiek bedrijf, dat graag het personeelsuitje voor jouw organisatie regelt. Een helikoptervlucht bij je in de buurt of juist boven een grote stad of een bepaald gebied in Nederland. Alle wensen kunnen besproken worden en dit alles zal in een passend pakket voor je neergelegd worden. Schroom niet langer en kies voor het leukste uitje voor je personeel: een helikoptervlucht!