Een nieuw pand vinden voor je bedrijf

Een nieuw pand vinden voor je bedrijf

09/04/2020 Uit Door admin

Je bedrijf is het jasje gegroeid. Je bent op zoek naar een pand of gebouw. Of het nu gaat om een kantoorpand voor enkele medewerkers of een pand met magazijn voor duizenden medewerkers, je kunt bij het zoeken vast wel wat tips gebruiken. Komt dat even goed uit, want in deze blog gaan wijn een aantal tips met je delen. Deze tips zorgen er voor dat jij makkelijker een pand vindt. Ook zal het gebouwd of pand beter passen bij je bedrijf.

Tip 1: Inventariseer wat je nodig hebt

Klinkt logisch natuurlijk. Maar het gebeurt nog maar al te vaak dat er geen goede inventarisatie gemaakt wordt van wat er nodig is. Om hoeveel werkplekken gaat het? Heb je opslag nodig? Of een werkruimte? Goed inventariseren is de basis voor je zoektocht naar een nieuw pand.

Tip 2: Wat hebben je medewerkers nodig?

Ga praten met je medewerkers. Wat hebben zij nodig? Denk hierbij niet alleen aan de hoeveelheid ruimte, maar ook aan de indeling ervan. Praten met medewerkers kan heldere inzichten geven.

Tip 3: Laat je adviseren

Een nieuw pand vinden doe je niet zomaar. Daar gaat heel wat voorbereiding aan vooraf. Laat je dan ook adviseren over specialisten in dit vakgebied. Dat zorgt ervoor dat je straks een betere en weloverwogen keuze voor je nieuwe pand kunt maken.

Tip 4: Maak een indeling

Heb je een geschikt pand gevonden. Maak een indeling wie waar komt en teken het uit. Je komt er dan achter of je voldoende ruimte hebt voor al je personeel.

 

Heb je hulp nodig bij het vinden van het juiste kantoorpand? Ga dan eens praten met Makelaar Swifterbant, zij kunnen je adviseren met het vinden van het kantoorpand dat past bij jou en je bedrijf. Zeker doen dus.