A3 printen

A3 printen

22/10/2020 Uit Door admin

De meeste desktop printers zijn op A4 formaat. Wil je ook op A3 printen? Dan kan het de moeite waard zijn om te kijken of een A3 printer niet een betere investering is voor je onderneming. 

A3 printen uitbesteden

Als jouw onderneming alleen een A4 printer heeft staan, dan moet je grotere afdrukken uitbesteden aan een copyshop, of online een bestelling plaatsen bij een drukwerkbedrijf. Als het af en toe voorkomt, is dat prima. Maar als je met enige regelmaat prints op A3 formaat (of groter) besteld, kan het flink in de kosten lopen. En als ondernemer ben je natuurlijk altijd op bezoek naar manieren om geld te besparen.

Zelf A3 printen

Is je huidige A4 printer aan vervanging toe? Of ben je van plan om een extra printer voor kantoor aan te schaffen? Kijk dan eens wat er allemaal mogelijk is op het gebied van grootformaat printers. 

Zoek je een betaalbare printer waarmee je ook A3 afdrukken kunt maken, dan is de Xerox Versalink C7000 een aanrader. Deze betrouwbare kleurenprinter met touchscreen heeft een printresolutie van 1.200 x 2.400 DPI en drukt volledig automatisch dubbelzijdig af. En voor een prijs van slechts €33 per maand hoef je hiervoor ook geen geld opzij te zetten.

Heb je behoefte aan een printer waarmee je ook kunt scannen en kopiëren, dan is de Canon IR C3520i III een goede optie. Ook deze biedt een printresolutie van 1.200 x 2.400 DPI en automatisch dubbelzijdig afdrukken. Bovendien heb je diverse mogelijkheden op het gebied van draadloos printen. Deze printer is beschikbaar voor €62 per maand.

Is niet alleen A3 printen maar ook afdruksnelheid een belangrijke factor? Kijk dan eens naar de Ricoh IM C5500 Colour Multifunctional. Deze alles-in-één kleurenprinter drukt met gemak 55 pagina’s per minuut af, is uitgerust met 4 papierladen en biedt verschillende mogelijkheden voor mobiel en draadloos printen. Voor €128 per maand heb je geen andere apparaten meer nodig!