De voordelen van WordPress hosting

De voordelen van WordPress hosting

18/06/2020 Uit Door admin

Wanneer je een wordpress site hebt is hosting wordpress op maat aan te raden. Het is goed om geen algemene hosting te nemen. Deze werkt mogelijk uitstekend bij html pagina’s. Doo rechter een hosting te kiezen welke is afgestemd op het content management systeem, zoals wordpress kun je veel winst maken. Winst op het gebied van een betere werking, snellere laadtijd en ook een manier om de site stabieler te laten draaien. Het is slim om voor de juiste hosting te kiezen. 

Algemene hosting is niet altijd de beste

Het is mogelijk om een hosting account te nemen bij een algemeen hosting bedrijf. De PHP versie, de Mysql, de cache mogelijkheden en andere zaken werken dan wel. Ze werken echter net niet genoeg. Je kunt het zien als het kopen van een gewone Mercedes. Het werkt, hij rijdt en hij brengt je naar de juiste plek. Kies je echter voor een getunede Mercede AMG dan gaat alles net iets beter. Je gaat soepel door de bocht, je krijgt geen onderstuur, je voelt de bobbels minder en boven alles ga je veel sneller. Het is ook zo bij hosting. Investeer in de gefinetuunde webhosting. Je krijgt er geen spijt van. 

Virtual server of shared server?

De vraag of je een shared server op maat voor WordPress nodig hebt of een virtual server is afhankelijk van de eisen voor de site. Hoeveel bezoekers komen er en hoeveel dataverkeer is er nodig? Heb je een specifieke snelheid nodig voor het laden? Wanneer je een virtual server neemt kun je net nog dat beetje extra bieden. Het is wel iets duurder. Voor een startende website eigenaar is daarom vaak een shared server voldoende. Je kunt altijd nog een upgrade doen naar een virtual server. Zo bespaar je nog wat op de kosten.