Tijd voor een bedrijfsuitje!

Tijd voor een bedrijfsuitje!

15/04/2020 Uit Door admin

Ben jij dit jaar aan de beurt om het bedrijfsuitje te organiseren? Dan doe je er goed aan om deze blog goed door te lezen. Het organiseren van een bedrijfsuitje kan namelijk best lastig zijn. Wij geven je een aantal tips waardoor het organiseren een stuk makkelijker zal zijn.

Inventariseer wat er al is gedaan

Je doet er goed aan om eerst te onderzoeken wat er allemaal al gedaan is. Zo voorkom je dat mensen dezelfde dingen gaan doen. En dat wil je niet. Je wilt uniek zijn.

Wie gaan er mee?

Ga je met alle collega’s van je bedrijf? Of gaat er alleen een bepaalde afdeling mee. Bepaal op basis daarvan je activiteit. Want als er veel mannen mee gaan is het wellicht leuk om iets met sport of een bierproeverij te doen.

Het budget

Vergeet ook niet om na te vragen wat het budget is. Daar moet je je natuurlijk wel aan houden!

Ga indoor skien!

Ben je op zoek naar leuk bedrijfsuitje? Dan raden wij aan om eens te gaan skiën in een indoor skihal. Snowsports Zwolle is dan een goede tip. Zij bieden verschillende mogelijkheden voor een bedrijfsuitje. Hierbij kun je kiezen uit verschillende programma’s waar diverse activiteiten zijn inbegrepen. En uiteraard: je gaat skiën, dat is een heel leuke bedrijfsactviteit moet je personeel. Iedereen zal er nog jaren over napraten.