Relatiegeschenken: waar moet ik zijn?

By | maart 17, 2017

Bij relatiegeschenken is kwaliteit heel belangrijk. Net als met andere producten is duurder dus niet altijd beter. Het grotendeel van de relatiegeschenken bevindt zich online. Webwinkels zijn moeilijk te vergelijken aangezien er zoveel onbekende namen bijzitten. Daarom leest u in deze blog hoe u de betrouwbare website herkend. Ik zal dit uitleggen met behulp van de volgende methodes:

  • De keurmerkencheck
  • De beoordelingscheck
  • De levering

Relatiegeschenken: de keurmerkencheck

Bij de keurmerkencheck zijn een aantal kenmerken belangrijk om op te letten. Ten eerste is het belangrijk om op een rij te zetten welke keurmerken de website heeft behaald. Dit kunnen er namelijk veel zijn. Kijk dus op verschillende pagina’s of neem contact op met het bedrijf via de mail om de keurmerken te vragen. Het tweede wat u moet doen is het checken of de keurmerken van de websites die relatiegeschenken verkopen kloppen. Dit doet u door bij elk keurmerk de uitgever van het keurmerk op te zoeken. Een keurmerk kan makkelijk gekopieerd worden en daarom is het dus belangrijk dat u check of het desbetreffende bedrijf geregistreerd staat bij hun organisatie. Het derde en laatste wat u moet doen is deze keurmerken vergelijken met vergelijkbare websites die relatiegeschenken verkopen. Hierdoor vindt u de meest betrouwbare website.

Relatiegeschenken de beoordelingscheck

Een beoordelingscheck is een van de beste manier om een webwinkel te beoordelen. De beoordelingscheck bij relatiegeschenken bestaat uit reacties van klanten over de service en de producten van de desbetreffende website. De positieve of/en negatieve reacties zorgen voor een heldere kijk op de website. Deze reacties variëren van specifieke recensies over levertijden van bepaalde geschenken tot de service van de giftshop. Het spreekt uiteraard voor zich dat een bedrijf met veel positieve beoordelingen een streepje voor heeft op webshops die relatiegeschenken verkopen die dat niet hebben.

De levering van de webshops

Deze methode van de kwaliteit van een website bepalen is al eerder benoemt. Toch is het belangrijk om het nog een keer over de levering van relatiegeschenken te hebben. In verband met gebruiksgemak is het vitaal om een webshop te kiezen met een snelle levering. Meestal adverteren webshops met:’ voor s ‘avonds 22:00 bestelt? Morgen in huis!