Urenregistratie uitrollen binnen een bedrijf

Urenregistratie uitrollen binnen een bedrijf

20/12/2019 Uit Door admin

Ben je er ook zo zat van dat er teveel uren worden gemaakt voor een project dan dat is meegenomen in een offerte? Het kost vaak handen vol met geld. Wist je dat een oplossing eenvoudig gevonden? Zorg voor een goede urenregistratie! Misschien hanteer je nu wel een Excel-sheet als oplossing. Maar er is geen timer die vertelt dat het aantal uren ‘opgemaakt’ is en een project dus teveel tijd en geld kost. Een goede urenregistratie biedt dan uitkomst. WATCH heeft een handige urenregistratie waarmee je direct inzicht krijgt in je projecten en het aantal uur dat jij en je personeel maken binnen een project.

De voordelen van een goede urenregistratie

Zowel kleine als grote bedrijven is een goede urenregistratie een uitkomst. Het leert je namelijk beter je projecten managen en geeft je een betere inschatting van het aantal uren dat een project je kost. Dat is handig om mee te nemen bij een volgende offerte die je gaat uitbrengen. Daarnaast kun je precies zien hoeveel tijd een werknemer heeft besteed aan een bepaald project. Misschien had je in de planning 10 uur meegenomen voor werknemer A. Maar deze werknemer heeft wel 13 uur nodig gehad. Dankzij een goede urenregistratie weet je direct of een project goed gaat en of er niet teveel tijd aan besteed wordt.

Voordeel voor je hele organisatie

Een urenregistratie biedt voordelen voor je hele organisatie. Iedereen heeft direct duidelijk hoeveel uur er aan een project besteed kan worden en het project kan beter gemanaged worden. Uiteindelijk zal dit voor je bedrijf meer geld in het laadje brengen. Daarnaast kan er door middel een urenregistratie niet alleen scherper geoffeerd worden, maar ook kan er scherper gefactureerd worden omdat je een beter inzicht in het aantal bestede uren hebt.