Kantoor netjes inrichten

By | december 23, 2015

Als ondernemer weet ik als geen ander hoe lastig het kan zijn om bepaalde klussen uit te voeren. Je wilt bijvoorbeeld een nieuw kantoor laten maken en deze inrichten. Hierbij komt heel wat om de hoek kijken. Denk bijvoorbeeld maar eens aan het realiseren van je nieuwe kantoor. Je kantoor moet gebouwd worden, ingericht worden, alles moet aangesloten worden en ga zo maar door. ‘Klussen doen’ is een term die ikzelf als ondernemer vaak gebruik.

Klussen laten doen

Uiteraard kun je klussen laten doen, denk bijvoorbeeld aan een ICT-bedrijf dat je ICT-netwerk aanlegt, of aan een stukadoor die er voor zorgt dat je wanden gestuct worden. Maar ook bijvoorbeeld aan een interieurbeplanter die er voor zorgt dat het dat je kantoor ook uitstraling krijgt.

Tip van DeWerkOndernemer

De tip die ik ondernemers vaak geef, is het uitbesteden van klussen. Kijk in je eigen netwerk om je kantoor netjes in te richten. Wie ken je allemaal die je kunt inschakelen? Kun je een wederdienst leveren? Ben je bijvoorbeeld een boekhouder? Wie weet kan je in ruil voor de diensten van de interieurbeplanter of de stukadoor zelf diensten aanbieden.

Succes!